Muschi de porc cu condimente -la cuptor

de LUK in Porc, 13 Mar 2011 | 8767 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • muschi de porc fara os
  • sare,amestec legume "Mirodenia" de la Fuchs
  • o tava antiaaderenta,de preferat iena
Portii: 1
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de porc cu condimente -la cuptor:

  Muschiul de porc se cresteaza aproape de tot,se condimenteaza cu sare si amestecul de legume.Se lasa acoperit cu o folie 2 ore in frigider.Se pune in tava neunsa.Se prajeste o ora la 180 de grade apoi se intoarce si pe cealalta parte pentru a se rumeni(atentie cand il intoarceti!va lasa grasime..sa nu va stropiti).se mai lasa si pe partea aceasta 30 de min si se serveste.

TIPS-URI

1

dupa gust puteti folosi si alte condimente..piper,usturoi praf,cimbru,boia..

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc cu condimente -la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (33)

LUK 1

09.04.2011, 17:07

Gby,Mona,Kamy,Lau,Anca,Ruxy,Diva..multumesc

LUK 1

09.04.2011, 17:07

Mamaie

adry88 1

05.05.2011, 19:26

foarte bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Papricaș de porc